Even voorstellen
Kinderopvang "de Kijkdoos" is een particulier initiatief dat als doel heeft uw kind gezellige en vertrouwde opvang te bieden middels het creëren van een huiselijke sfeer. We streven er naar de geborgenheid van het gezin zo goed mogelijk na te bootsen.

De behoeften van het kind staan vanzelfsprekend altijd centraal. Een flexibele opstelling vinden wij belangrijk. Door nauw contact te houden met u als ouder/verzorger spelen wij zo goed mogelijk in op uw wensen.

Naast de dagopvang bieden wij ook voorschoolse-, tussenschoolse-, buitenschoolse- en nachtopvang.


GeschiedenisKijkdoos Deurningerstraat

De Kijkdoos is op 1 juni 1995 van start gegaan als een klein knus en gezellig kinderdagverblijf en is inmiddels uitgegroeid tot een brede organisatie.

We zijn gestart aan de Deurningerstraat 115 waar we één ruimte tot onze beschikking hadden, geschikt voor één groep. Algauw kregen wij een tweede groep erbij en een nieuwe locatie aan de Dr.J. van Damstraat 32 (Speeltuin 't Mekkelholt)
Vanaf 2004 zijn wij gestart met buitenschoolse opvang in de toenmalige school de Noordlinde, nu bekend als Roombeekschool.
November 2006 zijn wij verhuist naar de Bosuilstraat 1 op het terrein van Prismare.

Wij hebben hier 8 groepen kinderopvang en 3 groepen buitenschoolse opvang.

Aan de Dr.J. van Damstraat 32 zijn we vanaf oktober 2010 gestart met een nieuwe buitenschoolse opvang locatie.   

In 2011 zijn wij gestart met een nieuwe kinderopvang/bso locatie in de wijk zuid, locatie het Stroink. Deze locatie heet: Het Sprookjesbos. Hier hebben wij 2 verticale groepen kinderopvang en 1 groep buitenschoolse opvang.

 

 
Adresgegevens:
Kinderopvang de Kijkdoos

Bosuilstraat 1
7523 BJ Enschede
Tel.: 053-4350303
E-mail ons >
Facebook