De oudercommissie van De Kijkdoos zet zich in om de samenwerking tussen De Kijkdoos en de ouders zo goed mogelijk te laten verlopen. We voeren regelmatig overleg met het management. Hierbij stemmen we met elkaar af en adviseren wij elkaar over onder andere activiteiten, informatieoverdracht naar de ouders en beleid van De Kijkdoos. Hierbij gaan we uit van onze eigen ervaringen als ouders en op de reacties die we van andere ouders ontvangen.

 

Binnen Enschede Zuid wordt de oudercommissie gevormd door ouders van de kinderopvang en de bso van Het Sprookjesbos en de beide peuteropvanglocaties in zuid: De Kabouters en De Zonnestraaltjes. Wij streven ernaar dat de oudercommissie wordt vertegenwoordigd door minimaal één lid van elke locatie.

 

Heeft u belangstelling om de Oudercommissie te versterken, geef dit dan aan bij het intake gesprek, of bij de teamleider van de groep.

U kunt ook een mailtje sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

 
Adresgegevens:
Kinderopvang de Kijkdoos

Bosuilstraat 1
7523 BJ Enschede
Tel.: 053-4350303
E-mail ons >
Facebook